Categories
Sport

Stjärnor Krüger och Brodin återvänder till Djurgården hockey

Såväl Krüger som Brodin, båda 31 år gamla, har skrivit på varsitt fyraårskontrakt som träder i kraft till sommaren, meddelar Djurgården på sin hemsida.

”Marcus och Daniel är förutom två väldigt kompetenta hockeyspelare också två mycket tydliga Djurgårdsidentiteter och starka informella ledare”, kommenterar Djurgårdens tf sportchef K-G Stoppel och fortsätter;

”Jag har under en tid uttryckt att vi tappat lite av vår identitet och vår kärngrupp de senaste åren. Det här blir därför två väldigt viktiga pusselbitar i den resa som vi är inne på, med att bygga och förädla Djurgården Hockey.”

Krüger spelade senast för Djurgården 2010-11 och ansluter från schweiziska ZSC Lions. Brodin lämnade i sin tur Stockholmsklubben 2019 och vänder även han hem från Schweiz, men från HC Fribourg-Gottéron.

Djurgården är just nu sist i SHL.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.