Categories
Musik

Eva Rydberg blir Oscar Zias sidekick i Melodifestivalen

Vilken blir din roll i lördagskvällens tävling?

– Jag är Oscar Zias sidekick och vi kommer att göra ett sång- och dansnummer ihop. Sedan blir det en överraskning också. Det känns jättekul att få komma tillbaka till Melodifestivalen, det gör det alltid. Det är förknippat med så mycket glädje och spänning. Nu slipper jag tävla dessutom. Det är fint att se nya artister få chansen, det här kan ju betyda så mycket för dem.

Hur har året med ”Rena rama ding dong” varit?

– Roligt och lite jobbigt. I början var det en del barn som kom och ringde på dörren. Det var kärt, men det har lugnat ner sig. Nu ska låten släppas på tyska. Vi har spelat in den och gjort en musikvideo till.

Varför på tyska?

– Efter vår första spelning så bara vällde det in reaktioner från Tyskland. Jag vet inte riktigt varför. De tyckte tydligen om den. Vi har spelat in den på engelska också, men det verkar som att de ville ha den på tyska först.

Läs mer:

Matilda Källén: Så bra är låtarna i Melodifestivalens andra deltävling

Tone Sekelius: ”Jag vill verkligen bli artist”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.