Categories
Musik

Amerikansk rappare skadad i skjutning

Kodak Black, 24, vars riktiga namn är Bill Kapri, befann sig på den italienska restaurangen Nice Guy, då ett bråk ska ha brutit ut på gatan utanför. När rapparen gick ut från krogen sköts han och tre andra män av en okänd man, som flydde från platsen efter skottlossningen.

Två av de skjutna, inklusive Black, fördes till sjukhus med ambulans.

Övervakningskameror från skjutningen visar att Kodak Black lämnade restaurangen vid kvart i tre på lördagsmorgonen tillsammans med ett sällskap, bland annat bestående av hans vän rapparen Gunna. De poserade för foton tillsammans med fans utanför restaurangen när bråket och skottlossningen utbröt i närheten.

Kodak Black dömdes till fyra års fängelse 2019 för att ha försökt köpa ett vapen med falska uppgifter, men benådades av Donald Trump på hans sista dag som president i januari 2021. Som motivering nämndes rapparens välgörenhetsarbete för barn med sämre levnadsförhållanden, enligt BBC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.